dilluns, 14 de maig del 2012

COLÒNIES A BEGUES (6è. PRIMÀRIA)

Va ser un dijous molt calorós de primavera. Tots i totes estàvem nerviosos i emocionats esperant que comencés el viatge. L'autocar ens va venir a buscar a l'escola i vàrem anar cap al Canal Olímpic a Castelldefels. Un cop allà, esmorzar, presentació dels monitors i, per part del monitor del canal, quatre instruccions sobre l'ús de les armilles i els rems, i ja cap als caiacs i les canoes. Al llarg de l'experiència ens van fer realitzar moltes activitats diferents. Entre elles, anar d'un punt a un altre, fer marxa enrera, donar voltes sobre el propi eix de la canoa, etc. Degut a les petites ones que les pròpies embarcacions formaven, algunes canoes i caiacs van tombar-se. Cap a les dues del migdia, vam sortir del llac per anar a dinar i tenir temps lliure per conversar i jugar. Un cop vàrem acabar de dinar, quan l'autocar ja havia arribat, els monitors ens van fer ballar una " conga". Tots, qui més qui menys, vam acabar xops,contents i sobretot amb ganes de repetir l'experiència. Tot i així, ara ja teníem moltes ganes d'arribar a la casa de colònies.



 Esther Castel i Guillem Bayo ( 6è A )
Fent els preparatius per convertir-nos en experts en caiacs i canoes !
Camí al nostre objectiu.
Com si ho féssim cada dia !
Canvi d'activitat.
Estem fets uns Campions !

















Vam arribar a la casa de colònies sobre les 17.00h. Tot seguit, ens instal.làrem a les habitacions i després berenar i cap al bosc a fer cabanes. Abans d'anar a les dutxes, gaudim d'un temps per jugar a les pistes que hi ha a l'escola. Al final de la tarda, dutxes i roba neta per anar a sopar i encarar les sorpreses que ens esperaven al vespre.



 Albert Pérez, Emma Mayor i Ruben Ruiz. ( 6è C )
Tornem a tenir gana, i el berenar entra bé !
Preparant les cabanes. Ara ja podrem passar la nit al bosc !
El joc lliure a les pistes sempre ens agrada !
Ens vam aixecar molt animats. Segur que no va ser la nit que més vàrem dormir ! Per començar el dia, vàrem anar al bosc a buscar unes flors o una branca de romaní per oferir-li a la Verge Maria.( Mes de maig )I tot seguit, vam fer cap a la capella per fer una pregària i l'ofrena.



Després de la pregària, un bon esmorzar i les activitats del matí:
BTT- Vam anar per la muntanya en bicicleta i van haver-hi moltes caigudes que podríem haver evitat. Al segon grup se’ns va fer tard i vam haver de passar pel poble. Però igualment ens ho vam passar bé.
Vam fer un recorregut llarg i cansat però tots vam arribar més o menys bé.
Abans de començar tota la “aventura” vam tenir un petit problema amb els seients però ho vam arreglar.
Tir amb Arc- Tres tirs per persona; hi va haver gent que tirava molt bé i d’altres que no tan bé.
La gent, en recollir les fletxes, van tenir por per saber com agafar-les, perquè ens van explicar que la fletxa estava feta d’un material molt pitjor que les estelles de la fusta, i molt fines perquè per treure-les calia fer un tall on t’havies punxat.
Els esquerrans tenien un problema perquè no podien tirar bé amb la seva mà, però al final ho vam poder solucionar. 
Arnau Rodríguez i Oriol Casanova (6è. B)








La bicicleta no ha estat tasca fàcil, però ens en vàrem sortir prou bé.





Van estar dos dies plens d'emocions i ens ho vàrem passar d'allò més bé!