dijous, 24 de maig del 2012

La il·lustradora Pilarín Bayés visita la nostra escola.

Fa uns dies va venir la Pilarín Bayés al teatre de la nostra escola. Em va agradar molt com dibuixava i que ens expliqués coses, però sobretot em va agradar que contestés les preguntes que li van fer alguns nens.
Mireia Marín, 1r B
 



Vaig estar content que ens visités la Pilarín Bayés perquè va dibuixar un drac molt bé. Els dibuixos de dracs són els que més m’agraden a mi, però també en va fer d’altres molt bonics. Ens va explicar que li agradava molt dibuixar i que s'ho passava molt bé. Jo també m'ho passo molt bé dibuixant.
Albert Pagès, 2n B








 
Vaig estar molt contenta de donar el ram de flors a la Pilarín Bayés. Li vaig fer un petó i una abraçada en nom de tots els nens i nenes. Em vaig emocionar una mica.

Núria García, 1r A





El dia 15 de maig tot el Cicle Inicial i P5 estàvem molt contents perquè vam anar al teatre de l’escola a veure la Pilarín Bayés que venia a visitar-nos. Jo li vaig portar els dibuixos que havíem fet els nens i nenes de 1r i 2n. Va estar molt contenta. Va ser emocionant!
Pedro Diaz, 2n B



 
Quan va venir la Pilarín Bayés al teatre de l’escola em va agradar tot el que va fer, però el que més em va agradar va ser que per primera vegada la vaig veure dibuixar. Pilarín ens pots tornar a visitar, si us plau? Però una cosa, vull aprendre a dibuixar tan bé com tu.

Laura Jerónimo, 1r C



 

dimarts, 22 de maig del 2012

VIIIè Certamen de Lectura en veu Alta

Per primer any, la nostra escola ha volgut presentar-se a aquesta competició organitzada per Enciclopèdia Catalana i la Generalitat de Catalunya, en la qual es valora la bona lectura en veu alta (dicció, entonació, ritme, intenció...).
Després d'un procés de selecció entre els nostres alumnes de 5è i 6è de primària, aquest matí la Júlia Mangues, de 5è C, ha participat dels quarts de final del certamen a l'auditori de Caixa Fòrum.
Hem sortit molt contents i emocionats de la fase classificatòria, ja que la nostra alumna ha passat a la següent ronda (semifinals), que se celebrarà aquest proper divendres 25 de maig.
Aquest segon trimestre els nens i nenes de P4 estem treballant els racons. Amb els racons aprenem a organitzar-nos en grup, que fa cadascú de nosaltres, a quin racó anem, com hem de jugar, però el més difícil es recollir doncs volem seguir jugant i jugant