divendres, 7 de febrer del 2014

Exposició de Maquetes del Relleu de 3r



LES MAQUETES DEL RELLEU DE 3r.

Durant  la setmana del 27 de gener els nens de tercer vam portar les maquetes del relleu que vam fer a casa. Les podíem fer per parelles o individuals.

Les maquetes de muntanya:
Alguns nens van posar paper i ho van cobrir de plastilina marró. També van posar aigua que queia de les muntanyes amb plastilina blava. Per fer les cases vam haver de tallar en forma de quadrat un tros de plastilina. La teulada de color marró. etc. , les finestres de color blau, la porta de qualsevol color.

Les maquetes de plana:
Per fer la plana vam haver de tallar un quadrat gran i fer puntets per sobre. Per fer la ramaderia vam agafar un tros de blanc per fer ovelles i cabres.

Les maquetes de costa:
Vam fer un platja de color groc. Després vam fer el mar de color blau. També vam fer un port i vaixells. També vam fer rius amb meandres. Hi havia també urbanització.              

                 Daniel Escorriola, Marc González, Mireia Marín i Sergi Caseras de 3r.B

Aquí teniu unes quantes fotografies  de l’exposició de les maquetes que hem fet al passadís. Volem agrair a totes les famílies la seva participació, esforç i creativitat en aquesta activitat.

                                                                            Els mestres de 3r.



EXCURSIÓ AL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA - 3R

El dimarts i dimecres els nens i nenes de 3r vam anar al Museu d’Història de Catalunya, vam fer una visita dels transports.

Vam veure els transports dels prehistòrics que era caminar. Els romans van inventar la roda i els tipus de veles. Després vam anar a l’edat mitjana: vam veure els cavalls, els cavallers i els escuts i fins i tot vam pujar a un cavall! A la guerra les famílies es diferenciaven per els dibuixos de les armadures. A l’època actual vam veure un Seat 600.

Al sortir del museu vam esmorzar i després, mentre esperaven a l’autocar vam jugar a la bomba. Aquell dia va ser molt divertit! Espero que ho tornem a fer!


Marc Martínez Vallès – 3rA







Missatges de pau

La setmana passada vam celebrar el dia de la pau a l'escola.
Els nens i nenes de 2n de Primària us volem enviar aquests missatges. Ens hem fet fotografies i hem utilitzat el programa Paint per decorar els nostres missatges. 
Esperem que us agradi.

dimarts, 4 de febrer del 2014

Dia de la Pau



LA PAU




"El dia de 30 de gener , va ser el dia de la Pau.
Varem  estar parlar-ne de :Teresa De Calcuta,Gandhi,Vicenç Ferrer i Pere Casaldàliga.
Cada nen i nena de la classe  es va posar per grups ,a mi em va tocar Gandhi. Ens ho vam passar molt bé explicant tot.
Desprès cinc nens de cada classe des de P3 fins a 6è feien el vall de la PAU. El vall de la PAU va ser un èxit.
Per la tarda tots els alumnes de 4rt de les escoles religioses  i nosaltres vàrem manar a Can Fabra, allà vam parlar-ne de lo important que és la PAU amb el símbols de globus de colors(a cada escola l’hi tocava  d’un color i a nosaltres vermell). Al final d’aquell dia acte varem tornar a l’escola amb un somriure de bat a bat .Ens va agradar molt aquell dia .
FI

Andrea Torres 4t C"



Per veure més fotografies, visiteu l'Alèxia