dimecres, 4 de juny del 2014

UN DIA COM A TURISTES

Ahir, 3 de juny, els alumnes de sisè vam anar a Montserrat per aprofundir tot el que hem treballat en el projecte.
El dia va transcórrer de la següent manera:
Tot sortint de l'escola vàrem pujar a l'autocar. Després de riure, xerrar, cantar i divertir-nos, es va acabar el trajecte i vam arribar a la nostra destinació: la muntanya de Montserrat.
 Vam esmorzar en una zona de pic-nic des d'on podíem observar la muntanya rocosa.
Després de carregar energies, vàrem caminar per un camí costerut fins arribar a l'ermita de Sant  Miquel on vam dibuixar un grup de muntanyes, entre elles, una roca anomenada l'Elefant.
Un cop acabat el dibuix vam anar a la Basílica on vam gaudir, a l'una del migdia, del cant dels escolans; que per cert, cantaven molt bé. No vam poder pujar a besar la Moreneta degut a la gent que hi havia fent cua.
Tot sortint de la Basílica, vam anar pel camí del Via Crucis fins a la capella de la Dolorosa que queda al mig del bosc. Allà vam dinar, compartint vermuts i jugant amb els amics.
Més tard, per pair el dinar, vam recórrer el camí dels degotalls tot contemplant ceràmiques dedicades a la Mare de Déu.
Al final del camí arribàrem a un espai on alguns intrèpids ens vam atrevir a pujar la roca uns quants metres, d'altres es conformaren amb un parell i alguns ni ho van intentar.
Tot seguit vam fer el camí de retorn sense entretenir-nos gaire perquè els autocars ens estaven esperant.
La tornada a l'escola va ser divertida i entretinguda.
Vam viure una experiència inoblidable!
                                                                                                   Alumnes de 6è A












dilluns, 2 de juny del 2014

PUTXINEL·LIS CICLE MITJÀ



Treball en grup dels putxinel·lis

Hola bon dia, som els alumnes de 3r.B i ara us explicarem el tema dels putxinel·lis.
1.       L’anunciada dels putxinel·lis. La nostra professora d’Educació Física ens va dir que ens havíem d’apuntar a l’agenda que el dia 30 d’abril havíem de portar un putxinel·li amb els estris que teníem a casa i que no havíem de comprar res.
2.       El següent dia d’Educació Física, la senyoreta ens va dir que féssim grups de 5 però que n’hi hauria un de 6. Tots va manar ràpidament a buscar els nostres amics i amigues. quina mala sort que va tenir la Sara, perquè li va tocar tots nens! Però al final es va acostumar.
3.       L’arribada dels putxinel·lis. Vam tenir unes setmanes per estudiar-nos els diàlegs i la historia. Ens van donar un teatret i vam fer l’obra.
4.       Finalment ens va posar les notes i esperem que siguin bones.

Marta Bernal i Núria Bau




Vam fer un treball a Educació Física que consistia en fer putxinel·lis. Primer havíem de fer grups de quatre, nens i nenes. Després ens van donar un full per fer el conte, els personatges i els diàlegs.
Amb material havíem de fer putxinel·lis durant Setmana Santa. A la tornada, vam seguir fent el conte i els diàlegs. La setmana següent vam fer les obres amb l’altre classe.
Ens vam divertir molt.

Iván Roselló  3r B