divendres, 27 de març del 2015

IX CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA


            IX CERTAMENT NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA



      El passat dilluns, 23 de març el Cicle Mitjà i Cicle Superior de la nostra escola, vam participar en els quarts de final del IX Certamen  Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en veu alta.

Es van organitzar quaranta-quatre finals arreu del país. Van participar al voltant de dos mil alumnes de més de sis-cents centres educatius de tota Catalunya.

Els finalistes participants de la nostra escola van ser en Joan Arcos de 5è i l' Adriana Lòpez de 4t. Van anar acompanyats pels seus tutors, la directora Mª Dolors Espinosa i els seus pares i familiars.
Va ser un acte molt bonic i emocionant, ja que encara que no van passar a la següent fase, els nostres alumnes van llegir molt bé,van mostrar un bon nivell i moltes possibilitats.

Tots vam marxar molt contents per haver participat en aquesta experiència i motivats també  per tornar a presentar-nos l'any que ve.
Aquí teniu unes quantes fotografies abans de començar l'acte.









dimecres, 25 de març del 2015

Apadrinament lector


APADRINAMENT LECTOR


Els nens de 4t de primària hem fet la segona sessió de l'Apadrinament lector amb els nens de P-5. El primer dia ens vam conèixer tot fent un pica-pica i en aquesta segona sessió ja hem començat a treballar llegint-nos contes i ajudant-nos els uns als altres.
Estem molt contents dels nostres apadrinats!







Per veure més fotografies, visiteu l'Alèxia

dilluns, 23 de març del 2015

HAIKÚS al Cicle Superior



  
 
Divendres 13 de febrer va venir la Núria Albertí a fer-nos un taller de poesia, en concret poesia japonesa, anomenada haikús.




 
Ens va ensenyar que els haihús són curts i no rimen.Es basen en una estructura de tres versos. El primer vers ha de tenir 5 síl·labes i ha de tractar d’un nom i darrera l’adjectiu. El segon ha de tenir 7 síl·labes i ha d’explicar una acció. I el tercer ha de tenir 5 síl·labes i ha de parlar sobre el temps.

Quan va acabar d’explicar-nos com es feien els haikús ens va dir que fessim dos a partir d’unes imatges que ens va posar a la pissarra. Ens ho vam passar molt bé, va ser divertit.





Anna fuentes, Iria González, Judith Llória i Martina Sánchez

CARNESTOLTES al Cicle Superior



Durant la setmana de Carnestoltes, cada dia havíem de complir l’ordre que ens havia deixat escrita el Rei Carnestoltes el dia anterior.
El dilluns vam venir amb un pentinat orginal! Hi havia nens que portaven el cabell pintat, d’altres portaven trenes entortolligades i d’altres pentinats originals.
El dimarts arribàrem amb la cara pintada! Alguns semblaven animals ferotges de veritat, d’altres semblaven vinguts de la companyia artística i d’altres del camp de futbol.
El dimecres havíem de portar roba dels pares! La camisa i la corbata van ser les protagonistes.
El dijous vam venir amb pijama! Hi va haver nens que només els faltava el coixí per adormir-se.



El divendres cadascú podia portar el que volgués! Era el dia més esperat per a tots els nens. 






 
 
Però el que no sabíem era que a la tarda ens visitaria sa Majestat el Rei Carnestoltes! Ens va llegir el pregó i vam saltar i ballar fins l’hora de marxar.











Clara Prats i Carlota Pujadas