dijous, 28 de maig del 2015

Colònies de 4t

LES COLÒNIES DE 4t

El passat dimecres 20 de maig tot 4t. amb els nostres professors i els premonitors vam anar de colònies  a Begues. El trajecte el vàrem fer amb autocar i era una hora i mitja!
Quan vàrem arribar a la casa de colònies, vam anar a deixar les maletes en una sala.
Després vam jugar i vàrem conèixer als monitors i….els seus noms eren molt divertits! Fins i tot un es deia “Portaxuxes”.Després d’això vam anar als dormitoris. Més tard vàrem anar a dinar i tot estava molt bo. Vam reposar el dinar i després vàrem fer una gimcana i hi havia quatre proves. Una tir amb arc, l’altra pintura, la penúltima equilibri i la última sarbatanes. Eren proves difícils però divertides. Seguidament vam anar al bosc a fer cabanyes i...quan voltaves per allà et senties lliure com si volessis com una oreneta en plena primavera.
Ja era el vespre, ens vam dutxar i després vam sopar. Quan vàrem acabar van aparèixer els monitors disfressats de bandolers i ens van dir que tenien que trobar un botí i una carta. Ens va costar però ho vam trobar. Més tard per celebrar que serien bandolers  vam fer una discoteca amb moltes cançons. Després el moment de tranquil·litat va arribar. Ens vam posar al llit i vam dormir.
Quan ens vam despertar ens vàrem vestit i ens vàrem pentinar. Vam anar a esmorzar i després vàrem fer una excursió per Begues. El paisatge era molt bonic i fresc. Un cop vam arribar a la casa de colònies vam continuar les cabanyes i després vàrem dinar. Després d’això el Víctor i el Pare Pere vam venir a fer una celebració religiosa.
Finalment, varen venir els autocars i tots tristos ens vam anar, però contents perquè sabíem que tornaríem i això ens va fer molt feliços.
Van ser les millors colònies de la meva vida!!!
                                                                                       Ariadna Martin Vivancos de 4t A







Per veure més fotografies, visiteu l'Alèxia!