divendres, 5 de febrer del 2016

Fi de festa!


Aquesta tarda, tots els alumnes de primària ens hem reunit al pati de la Sibèria per escoltar el pregó del Rei Carnestoltes. Els alumnes de cicle inicial ens han fet una petita desfilada mostrant les seves disfresses de pintors. Els de cicle mitjà i superior han baixat al pati amb totes les ordres boges que el Rei Carnestoltes ens ha anat manant durant tota la setmana!
Ha sigut molt divertit perquè hem ballat molt, hem jugat i hem gaudit d'una boníssima xocolatada gràcies a l'AMPA de l'escola.
Rei Carnestoltes, la festa s'acaba però t'esperem l'any vinent!























dijous, 4 de febrer del 2016

Últim dia de la setmana de Carnestoltes


Tota la setmana hem seguit les ordres i sense pensar-hi ja hem arribat al divendres. Totes les coses bones s'acaben però fins a l'últim moment, el nostre rei preferit està manant. Aquí el que ha deixat per demà!


Visca la festa!

Color preferit

Benvolgudes famílies!

Ja som al quart dia de la setmana, dijous gras!! Avui tothom ha vingut vestit del seu color preferit. Així que l'escola s'ha convertit en una barreja de coloraines!


















dimecres, 3 de febrer del 2016

Quarta ordre del Rei Carnestoltes

La setmana ja s'està acabant però encara gaudirem dels dos dies de festa i alegria que tenim preparats. Per demà dijous, estigueu ben atents!


El Rei Carnestoltes es posa seriós i demana que si us plau deixem els negres, grisos i blancs a casa i omplim l'escola de colors ben lluents!

Cabell extravagant

Bon dia famílies!
Com cada dia d'aquesta setmana, estem venint a l'escola ben guarnits i divertits! Avui l'escola s'ha omplert de perruques, cues, colors i molta laca per ensenyar als companys quina gràcia tenen els nostres pentinats!








dimarts, 2 de febrer del 2016

Tercera ordre del Rei Carnestoltes

Com ja esteu veient, estem seguint al peu de la lletra totes les ordres boges que el Rei de la festa ens està donant. 
Així que per demà dimecres...


No cal que visiteu el perruquer, però heu de venir amb un bon pentinat o amb quelcom al cap!

Apadrinament lector


Benvolgudes famílies,

Ara, us explicarem l’apadrinament lector que fem amb els alumnes de P4. Aquesta setmana, per conèixer-nos, els més petits ens han preparat un pica-pica. Hi havia de tot! Vam aprofitar per estar amb els nostres fillols, parlar amb ells i jugar-hi una miqueta.

Aquestes setmanes, cada nen i nena ens toca llegir un conte als nostres fillols, per tal d’ajudar-los a llegir millor. Segur que ens ho passarem molt bé!


Ot i Claudia (4t C)






Dia de la Pau


Dijous 29, a la tarda, vam sortir de l’escola per anar a Can Fabra. Allà, el Víctor va fer d’animador. Cada tutor portava la caixa dels desitjos de la Pau. En fila, vam deixar els cors amb els nostres desitjos pel dia de la Pau. A continuació, dues persones de cada classe van pujar a l’escenari per llegir el missatge de Pau i deixar la capsa. El lema era “Per la PAU posa el teu COR”.
Per acabar, vam cantar i ballar una cançó amb les altres escoles. L’acte va acabar amb una gran abraçada!


Irene i Marc (4rt C)







Del barnús, n'hem fet un bon ús!


Els nens i nenes de l'escola seguim amb ganes de passar-ho bé. Avui sembla que tots estiguem a casa sortint d'una agradable dutxa. Les classes s'han omplert de barnussos, bates d'estar per casa i fins i tot, en alguns casos, tovalloles!
Què macos que estem! A l'escola com a casa!