dimecres, 10 de febrer del 2016

dimarts, 9 de febrer del 2016

Esquiada a LA MOLINA




1r. dia a La Molina:
Fa dues setmanes, els nens i nenes de quart, vam anar per primera vegada a esquiar a La Molina. Ens vam llevar molt d’hora per ser a les 8 a l’autocar. Allà vam veure una pel·lícula de videojocs; ens ho vam passar molt bé. Era molt divertida!
Quan vam baixar de l’autocar, ens van cridar per grups, vam deixar les motxilles, buscar les botes d’esquí, el casc i els esquís. Seguidament vam pujar a la pista d’esquí.
Els monitors eren molt divertits i ens ensenyaven molt. Ens van explicar com es deien les parts de l’esquí. Vam anar a la pista blava per començar a esquiar. Quan arribàvem a baix de la pista, tornàvem a pujar amb la cinta mecànica.
En acabar l’esquiada, vam dinar en unes taules i en acabar, ens van deixar jugar una estona i tornem-hi a l’autocar!

2n. dia a La Molina
Un altre cop ens vam llevar molt d’hora per marxar. Quan vam arribar a La Molina, ens vam retrobar amb els monitors. Vam pujar dues vegades a la pista blava per la cinta, i quan el monitor ja veia que estàvem preparats, vam pujar amb el telecadira a una pista més difícil. Vam anar baixant poc a poc sense fer la cunya, fent la ziga-zaga. Vam baixar la pista tres vegades. En acabar, molts cansats, ens vam treure les botes i vam començar a dinar. També vam poder jugar una mica i cap a l’autocar! Vam veure una altra pel·lícula i ja vam arribar a Barcelona, molt cansats però molt contents i feliços!

Anna Gómez i Amalia Alós. 4t. B