divendres, 11 de novembre del 2016

EXCURSIÓ AL MUSEU DEL COURE






El dia 28 d'octubre a les 9.30 del matí vam pujar a l'autocar per anar al museu del coure. Vam arribar al museu sense problemes, estava a Osona.



Primer, ens van dividir en 2 grups, alguns van començar visitant la fàbrica i altres el museu, però nosaltres començarem parlant del museu.
En arribar al museu, vam veure un vídeo que explicava les funcions del coure, després vam pujar al pis de dalt on hi havia un campanar molt gran, i vam jugar a tres jocs de coure.


 També vam veure que era millor el coure reciclat que el pur. Després, vam anar a la fàbrica on ens van explicar com es feia el coure reciclat. Posaven el forn a 1100 graus.


Després, vam anar a l'autocar per anar a dinar al costat del riu Ter, on hi havia un parc. Ens va agradar molt! 


 Núria S. i Esteban del C. (5è A)

La visita de la Guàrdia Urbana


El passat 7 de novembre totes les classe de 5è vam escoltar amb atenció a la Brígida, una guàrdia urbana. Ens va explicar els perills de les xarxes socials i Cyberbulling, sexting i grooming.







Després de l'explicació ens va posar tres vídeos relacionats amb les xarxes socials i els seus perills. La Brígida ens va explicar molt bé tots els riscos. Ens va agradar molt i va ser molt interessant!!!

Núria i M. del Carmen (5è C)

dijous, 10 de novembre del 2016

PUNTS DE LLIBRE
Cicle Superior 6è

Els alumnes de 6è hem estat recollint fulles i flors i després d'un procés d'assecat i premsat hem fet uns punts de llibre que de ben segur faran la lectura encara més plaent.
Aquí en deixem una mostra!











Aprenem a llegir plànols!



ENS ORIENTEM?

A la classe d'Educació Física hem après a orientar-nos tot llegint plànols. Els nens i nenes de 1r hem demostrat les nostres habilitats, hem après i ens ho hem passat molt bé!!


Excursió a Cal Batlle


El divendres 28 d'octubre  vam anar d'excursió a la masia de La Bleda. Allà ens van explicar la història de la fil·loxera  i vam aprendre un nou animal. Ens va agradar molt fer una fil·loxera amb taps de suro i aixafar el raïm per fer suc i ens van dir que era most. Vam aprendre molt i ens ho vam passar millor que mai!
Martina i Jan- 2n B

Excursió de 1r al Port de Vilanova!


Aquí teniu un vídeo resum 
de l'excursió del divendres 
28 d'octubre al Port de Vilanova i la Geltrú!




Visitem el Bonpreu!

Els alumnes de primer estem treballant els oficis i hem fet una visita al Bonpreu on hem pogut parlar amb la fornera, la peixateria, la xarcutera i la caixera. A la peixateria hem vist alguns peixos que venien de la Llotja del Port de Vilanova! Totes han estat molt amables i hem après moltes coses!












dimarts, 8 de novembre del 2016

Panellets a segon!




Els nens i nenes de segon vam fer panellets a l'escola. Vam portar els ingredients de casa a l'escola. Després vam fer els panellets a la classe entre tots i ens ho vam passar molt bé. A més estaven bonissims!
Ainhoa i Guillem- 2n C

dilluns, 7 de novembre del 2016

Fem abecedaris!


COM  HEM FET  EL  LLIBRE  DE     L'ABECEDARI.


Els nens de 3r a la classe d’Informàtica hem fet  una lletra cadascú fent servir el programa “Paint”.Les vam repartir per ordre de llista i cadascú l’ha  decorat  com  ha volgut. També l’hem guardat  a la nostra carpeta i   després  l’hem passat al “Word” i hem escrit el nom de la lletra. L’ Anna  les  ha col·locat en ordre  alfabètic  i hem  fet el llibre.

Alejandro i Noah

3rA


Aquí us deixem la feina feta. Esperem que us agradi.

ABECEDARI DE 3r A
>ABECEDARI DE 3r B
ABECEDARI 3r C