dimarts, 14 de febrer del 2017

ELS NENS DE TERCER APADRINEM

Els nens i les nenes de 3r. B, aquest curs hem apadrinat als nostres companys de P.5B. El dilluns 6 de febrer ens van convidar a fer un pica pica,  d’aquesta manera ens vam poder conèixer. Va ser molt emocionant i bonic parlar amb ells.
 El dijous 9 de febrer vam llegir i explicar un conte als nostres fillols per primer cop. Els nostres fillols van estar molt atents però hi havia alguns que tenien vergonya de parlar amb nosaltres.
Ens sentim molt contents d’aquesta experiència.

Arlet Pericas i Irene Riba. 3r. B








ESPORTS A QUART

El dia 2 de febrer vam anar al pavelló 4tB i 4tC, 4tA va anar el dia 3. Ens havíem de dividir en dos equips des del principi.
Les activitats que vam fer al pavelló eren… Pilota caçadora, que quan tenies la pilota havies de matar els de l’altre equip donant-li a alguna part del cos. També hi havia el Balón Torre, que havíem de fer 10 passes entre els del nostre equip i a l’11 li passàvem la pilota a la torre i  aconseguíem un punt. Després hi havia el Futbol Cranc, que havies de seure al terra i no la podies tocar amb les mans. Havies de marcar a la porteria de l’altre equip. Finalment vam jugar a l’esgrima, que amb uns xurros de piscina ens havíem de donar a la panxa sense que el contrincant ens toqués la panxa.
Abans de marxar vam ballar una estona. I quan ens anàvem, ens van regalar una gorra.
Ens ho vam pasar molt bé, però vam estar tristos quan ens vam anar.


Alejandro i Ferran
4t A