divendres, 10 de març del 2017

Visita a la biblioteca

Avui, 9 de març, els nens i nenes de 5èC hem anat de visita a la biblioteca Marina Clotet.








Abans d’entrar a la biblioteca hem esmorzat i, després, hem entrat a una sala on ens han ensenyat les normes, els llibres, les pel·lícules i la música.







Seguidament, ens han fet un tour per tota la biblioteca. A més a més, els que han portat el carnet han pogut agafar llibres en préstec.








Finalment, hem sortit de la biblioteca i hem anat a l’hort urbà, que està al costat. Allà hem observat tots els tipus de plantes i ens han deixat agafar menta. És una sortida molt interessant!


Laia, Ingrid  i Blai (5èC)  

dimecres, 8 de març del 2017

Visita a la Jove de Barcelona

El passat divendres 17 de febrer els nens i nenes de segon vam anar a veure a la colla jove de Barcelona, aprofitant el nostre projecte "pobles, ciutats i tradicions". Vam arribar i ens van fer seure al terra i ens van explicar moltes coses dels castellers i després ens van  fer activitats. Una de les activitats que vam fer va ser fer un castell petit, un 1de2, després ens van ensenyar a posar-nos la faixa i per últim ens van explicar que era una gralla i el timbal.  També ens van dir que assajaven els divendres i els dimarts. Ens ho vam passar genial i ens vam divertir molt!

Nens i nenes de segon A

dimarts, 7 de març del 2017

APADRINAMENT LECTOR

APADRINAMENT LECTOR COMIAT
6èB - 2nB ( PADRINS I FILLOLS)

Avui ha estat la darrera sessió del nostre apadrinament lector. Hem acabat creant un nou final per una història que havíem llegit i treballat: " La granota i el grill", i també ens hem convertit en il.lustradors.
Al final de la sessió hem intercanviat regals i somriures. No trobàvem el moment d'acabar. Ha estat una gran experiència!




   Treballant junts!












dilluns, 6 de març del 2017

PROJECTE DE COMPRENSIÓ

HEM DE SEGUIR LLUITANT?
PROJECTE DE COMPRENSIÓ 6è

Després de les sessions dedicades a l'edat mitjana, ens introduïm a l'edat moderna de la mà del nostre expert,amb qui estem resseguint les diferents etapes de la història, com a part del nostre projecte de comprensió.





 Descobrint curiositats sobre Lluís XIV de França.