divendres, 3 de novembre del 2017

EXCURSIÓ DE 3r, A CAPELLADES

Fa dos dies que vam anar d’excursió a Capellades. Vam entrar al Molí Paperer i vam veure les màquines amb que es feia el paper antigament. A continuació vam fer un taller de paper. Després vam anar al museu on estava la primera impressora de la història. Més tard vam anar a jugar a un parc.  Després vam anar a dinar i vam tornar a jugar. Finalment vam pujar a l’autocar i vam tornar al col·legi.
Va ser una sortida molt interessant.

                                                   Guerau, Adrian, Lucas i Guillem  de 3r.B












ELS EXPERIMENTS DE MEDI DE 3r


Hola hem fet dos EXPERIMENTS  de Medi.
El primer EXPERIMENT, l’hem  fet amb xocolata, aigua amb gas,un got,quan vam  posar la xocolata al got ple de aigua amb gas les bombolles intentaven pujar la  xocolata però no podien,I la xocolata va canviar de color. A continuació us explicarem el segon experiment.
Al segon experiment vam mesurar el volum i la massa d’un cub de l’Entusiasma’t. Ho vam fer amb una proveta i una balança. Vam poder observar que l’aigua pujava quan hi posàvem el dau. I també vam fer un full del que vam fer.
Ens ha agradat molt!


Aarón i Carla de 3r C







dilluns, 30 d’octubre del 2017

Els alumnes de primària celebrem la Castanyada



Avui els nens i nenes de cicle inicial i cicle mitjà hem baixat a la tarda al pati a celebrar la castanyada.  Junts hem menjat unes castanyes que ens havien tallat els nens i nenes de sisè, hem ballat i hem jugat. Ens ho hem passat molt bé!





diumenge, 29 d’octubre del 2017

CICLE SUPERIOR
6è COLÒNIES

Un any més els alumnes de 6è han anat de colònies. Aquests dos dies ens han ofert un marc ideal per passar-ho bé, fer diferents activitats i també conviure i conèixer-nos encara una mica millor.
Les nostres colònies van iniciar-se al canal olímpic, un matí fantàstic, i després cap a Begues on ens esperaven els monitors. Diferents jocs, discoteca, cursa d'orientació i d'altres han omplert el nostre temps.
De Begues i d'aquestes colònies ara ens en queda el record.